La ce ajută covorul PVC rolă?

covor PVC rola

Idei de renovare fără investiții majore

            Atunci când vrei să dai un suflu nou locuinței sau biroului ori oricărui alt spațiu, însă bugetul nu îți permite să schimbi lucrurile din temelii, este important să apelezi la soluții optime, care îți garantează că obiectivele tale vor fi îndeplinite, însă fără a fi făcute modificări semnificative, ci doar de suprafață, dar la fel de calitative.

            Schimbarea pardoselii dintr-o încăpere reprezintă de cele mai multe ori o investiție majoră, iar dacă parchetul este ceva mai vechi și are semne evidente de uzură, zgârieturi sau alte lucruri inestetice, ai la dispoziție o soluție practică și inspirată: covor PVC rolă.

La ce ajută covorul PVC rolă?

            Să spunem că ai în sufragerie sau într-o clădire de birouri un parchet sau un alt tip de pardoseală care are deja o vechime de câțiva ani, iar urmele de uzură au devenit foarte deranjante din punct de vedere vizual. Cu ajutorul unui covor PVC rolă ai posibilitatea de a avea din nou o pardoseală intactă, în ciuda faptului că aceasta este circulată și afectată zilnic de trafic intens care, inevitabil, duce la deteriorarea suprafețelor.

            Un avantaj al covorului PVC rolă este, în afară de faptul că oferă un strat rezistent de protecție, și că permite schimbarea aspectului încăperii deoarece poți să alegi dintr-o multitudine de culori și nuanțe, în așa fel încât să te bucuri și de o reîmprospătare a atmosferei din interior prin crearea unui decor unic.

            În plus, covorul PVC este și antibacterian, fiin recomandat chiar și în spațiile care necesită un nivel sporit de igienă, cum ar fi unități spitalicești, școli, grădinițe sau alte clădiri cu circulație intensă.

            Astfel, cu ajutorul covorului PVC te bucuri de un aspect înnoit al încăperii, dar și de protecția de care pardoseala are nevoie pentru a arăta cât mai bine, indiferent de spațiu.

Rolul covorului PVC

            Covorul PVC este o soluție ideală pentru pardoseala de interior, mai ales în acele zone cu trafic intens, precum biroul, spitalele, magazinele, zonele de trecere, școlile sau chiar și depozitele. În funcție de grosimea covorului PVC, acesta poate oferi și mai multă protecție, în mod direct proporțional.

            Datorită compoziției sale și datorită texturii, covorul PVC este deosebit de rezistent la zgârieturi și oferă un grad sporit de protecție împotriva șocurilor mecanice care pot să deterioreze semnificativ parchetul. În plus, aspectul covorului PVC este unul continuu și uniform pentru întreaga suprafață a pardoselii, astfel că nu vor exista îmbinări evidente, iar aspectul va fi unul perfect din toate punctele de vedere.

            De ce este important să protejezi pardoseala? De cele mai multe ori, investiția în pardoseala de orice tip este una deloc de neglijat, fiina una pe termen lung. Pardoseala, indiferent de zona în care este montată, trebuie să aibă un aspect cât mai frumos și să dea senzația de curățenie și de spațiu îngrijit, iar zgârieturile sau alte semne de uzură pot să strice complet modul în care arată o încăpere, indiferent de destinația acesteia.

            Așadar, este important să iei câteva măsuri de precauție, iar un covor PVC reprezintă o soluție foarte bună pentru a evita deteriorarările de orice fel și pentru a proteja la maxim pardoseala, în orice spațiu.

Vezi colectia noastra de covoare PVC aici

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *